logo-Vives-white
logo-Vives-white
Banner---Howest2022

 

In samenwerking met VIVES bieden we alle VIVES-studenten de mogelijkheid om een Apple MacBook aan te schaffen aan een ongelooflijk scherpe prijs.

De configuraties werden door VIVES vooropgesteld en zijn ideaal om je studies mee te voltooien. Het hele jaar door kunnen studenten van VIVES genieten van deze hoge kortingen. Er is geen mogelijkheid om af te wijken van deze configuraties binnen dit laptopproject, met uitzondering van het toetsenbord en kleur van het toestel. Bij het aanpassen van het standaard kleur hou je rekening met langere leverperiode. 

 

LEVERTERMIJN:
Hou rekening met een levertermijn van 2 weken voor de MacBook Air.

Voor de MacBook Pro 14-inch kunnen levertermijnen oplopen tot 8 weken (onder voorbehoud)

edu-logo-ase_414x0

Vervangtoestellen

Bij eventuele problemen kan je terecht in één van de Lab9-winkels (Kortrijk, Roeselare, Brugge, Ieper, Aalst, Brussel, Luik en Oostende) waar herstellingen ter plaatse gebeuren.

 

Indien het probleem het toelaat krijg je zelfs onmiddellijk een gratis vervangtoestel mee naar huis voor de duur van de reparatie! Vervangtoestellen zullen aanwezig zijn in de winkel in Kortrijk.

 

De vervangtoestellen die Lab9 aanbiedt zijn géén onderdeel van Applecare of Lab9Care, maar zijn een extra service van Lab9 voor VIVES-studenten.

Verzekering

We bieden je tevens de mogelijkheid om je aankoop te verzekeren tegen externe factoren zoals waterschade, valschade en stroompieken. Zo ben je zeker dat je je MacBook gedurende je volledige studie kunt gebruiken, zonder risico's. Dit is zeker aan te raden! 

Levering

Leveringen kunnen ofwel opgestuurd worden, ofwel opgehaald worden op onze B2B-vestiging (Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk). Van zodra je MacBook of iPad bij ons op stock is geven we een seintje. Bij het bestellen van je MacBook hou je best ook rekening met een levertermijn van 2 à 4 weken. 

NIEUW - Uw oud Apple toestel is nog geld waard

Breng je oude computer binnen bij Lab9 en krijg nog een mooi bedrag terugbetaald voor je oude Mac, iPad of iPhone.
Indien je een toestel wil binnen brengen maak een afspraak via ons hoofdkantoor Lab9 Pro 056 25 55 11